IKP tekent technische installatie uit voor Centrumplan WellenAdres: Overbroekstraat - Dorpsstraat, Wellen
Bouwheer: Kolmont nv
Architect: Architectenbureau Vantilt-Houben bvba
Oppervlakte: 2960 m²
Inhoud: nieuwbouw van 2 winkelruimtes en 12 appartementen.
Aanbesteding: augustus 2019

Omschrijving


Verwarming


De appartementen worden voorzien voor verkoop en worden dus allen met hun eigen installatie uitgerust.

Voor de verwarming is er gekozen voor een lucht-water warmtepomp met geïntegreerde boiler. De appartementen zijn uitgerust met vloerverwarming, met een algemene kamerthermostaat en afzonderlijke regelingen in elke slaapkamer.

Door de toepassing van deze warmtepompen is voldaan aan de epb-eis omtrent hernieuwbare energie en moeten er GEEN zonnepanelen geplaatst worden.

Verluchting


Voor de verluchting zijn er regelbare toevoerroosters voorzien en een mechanische afzuiging, voorzien van vraaggestuurde regelkleppen.

Elektriciteit


Voor de elektriciteit is een standaard installatie voorzien gebaseerd op de eisen van de VSMW. De bergingen en toiletten zijn uitgerust met LED verlichting en gestuurd op bewegingsdetectie.
De appartementen zijn uitgerust met een parlofoon, gekoppeld aan de deurbel.

Er is een algemene branddetectie voorzien en autonome rookmelders met akoestische sokkel voor elk appartement. Het complex is voorzien van een elektrische personenlift voor 8 personen.

Winkels


De winkelruimtes krijgen een casco-afwerking met elektrische voedingen volgens het programma van eisen van de desbetreffende winkels en een wateraansluiting conform de eisen van de brandweer.

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

VEELGESTELDE VRAGEN

FAQ

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of opmerkingen over een (toekomstig) project. Neem contact met ons op en wij beantwoorden u binnen de 24 uur.

Contacteer Ons