Hoe is IKP Engineering ontstaan?


IKP bvba is eind jaren’80 opgericht door Jos Plessers. Hij heeft vanuit het verleden een zeer ruime ervaring opgedaan in diverse vakdisciplines en projecten. Specialisme in de ware zin van het woord welke resulteert in gepersonaliseerde en kwalitatief hoogstaande dienstverlening. 

In 2009 is er een samenwerkingsverband opgestart met enkele architecten en werd de firma AXIS Architecten en ingenieurs cvba opgericht. Na de intense samenwerking voert IKP bvba vanaf 2012 zijn taken terug onafhankelijk uit als studiebureau technieken.

Sinds 1 januari 2017 is de algemene leiding van het bureau overgenomen door zijn 2 naaste medewerkers met name Ir. Wout Reynaert en Ir-arch Sabrina Gaens en treedt Jos Plessers nog enkel op als senior projectleider.

Naast de ingenieurs zijn er ook nog 2 CAD tekenaars. Het tekenwerk wordt gedaan in Stabicad for Revit, in 3D, waardoor dit allemaal in een BIM omgeving kan geïntegreerd worden.

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

VEELGESTELDE VRAGEN

FAQ

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of opmerkingen over een (toekomstig) project. Neem contact met ons op en wij beantwoorden u binnen de 24 uur.

Contacteer Ons