Circulair bouwen in basisschool De Bron

Circulair Bouwen: De Toekomst is Nu!

Bij IKP Engineering zijn we trots dat we naast de recuperatie van oude isolatieplaten ook hebben ingezet op duurzame technieken voor de nieuwe kleuterblok van deze school. Ze gaan straks niet enkel de isolatieplaten recupereren maar ook het regenwater voor de nieuwe sanitaire blokken voor kleuter en lagere school.

 

Primeur in Wellen: dak van nieuwbouw geïsoleerd met oude isolatieplaten

Waarom nieuwe isolatie kopen als er zoveel isolatieplaten naar de verbrandingsoven gaan? Oude platen kunnen na een afbraak weer perfect onder een ander dak gelegd worden. Maar isoleert die tweedehands isolatie even goed als nieuwe?

Wij helpen je graag met het implementeren van circulaire concepten die net zo slim zijn als duurzaam. Of het nu gaat om scholen, kantoren,  industriehallen of openbare gebouwen, circulair bouwen is de manier om te laten zien dat jouw gebouw klaar is voor de toekomst. En zeg nou zelf, wie wil er nou niet voorop lopen in duurzaamheid? ­čĺ╝✨

Ontdek hoe jouw project kan profiteren van onze expertise in circulair bouwen. Neem contact op via ikp@ikpbvba.be of bel ons op +32 (0)11 91 03 52.

CirculairBouwen #Duurzaamheid #Innovatie #IKPEngineering #Toekomstbestendig #GroenBouwen

Stel je kandidaat

Aanbevolen voor jou

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

VEELGESTELDE VRAGEN

FAQ

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of opmerkingen over een (toekomstig) project. Neem contact met ons op en wij beantwoorden u binnen de 24 uur.

Contacteer Ons